Rapgroep Fata en feestband Jamento op Bruggenfestival

Aalsmeer – Op zaterdag 20 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse Bruggenfestival op het Poldermeesterplein in Oost-einde. De organisatie van dit evenement ligt in handen van een grote groep jongeren uit Aalsmeer, die in samenwerking met de jongerenwerkers van Click F1 hun handen uit de mouwen steken voor de wijk. De jongeren zij actief betrokken bij promotie, programmering, sponsorwerving en de techniek van het festival .
Onder begeleiding van Sander Jongkind (N201) en Lennard Gols (Cultuurpunt) hebben de jongeren diverse acts benaderd. Dit heeft geleid tot een breed programma voor jong en oud. Naast lokale talenten, een poppentheater, lokale bands en Nederlandstalige muziek telt het festival maar liefst twee headliners.
Rapgroep Fata komt helemaal uit Deventer om het festival van scherpe teksten, vette beats en verse hits te voorzien. De stoere rappers stonden onder andere op hiphop festival Keizerrijk, speelden door het hele land en toeren deze zomer langs de Spaanse kust om samen met jongeren een feestje te bouwen. Afgelopen jaar tekende ze een contract bij het Label van Kraantje Pappie, Bankpioniers genoemd. Kortom, een act met landelijke allure in Aalsmeer Oost.
Het Bruggenfestival wordt afgesloten door feestband Jamento. Met roots in Aalsmeer Oost gaat deze band er alles aan doen om het Poldermeesterplein aan het dansen te krijgen. Van Hollandse hits tot jaren tachtig krakers, ze kunnen het allemaal.
Het Bruggenfestival op zaterdag 20 juni start om 12.00 uur. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Kom samen met de wijkbewoners genieten van diverse optredens en een geweldige sfeer. Ga voor al het nieuws rondom het Bruggenfestival naar https://www.facebook.com/bruggenfestivalaalsmeeroost.

Foto: Rapgroep Fata uit Deventer komt optreden tijdens het Bruggenfestival.