Raadslid beschuldigd van mishandeling

 

De Ronde Venen –  Naar nu bekend is geworden, is op oudejaarsavond, raadslid Kees K. uit Wilnis  van Ronde Venen Belang, door de

politie aangehouden in verband met een uit de hand gelopen burenruzie. Hij zou hiervoor drie dagen in voorarrest hebben gezeten. De heer Kees K. was zelf niet bereikbaar voor commentaar, maar heeft contact laten opnemen met zijn advocate, mevrouw van Oort van Peters advocaten. Zij liet ons weten dat er inderdaad een voorval heeft plaatsgevonden op oudejaarsavond en dat de heer Kees K. inderdaad enkele dagen in voorarrest heeft gezeten, maar dat hij elke beschuldiging omtrent mishandeling ontkent:

” De heer Kees K. heeft pertinent niet geschopt en niet geslagen”, aldus de advocate. Dit zou bevestigd worden door getuigen.

Zij gaf ook te kennen het vervolg van deze zaak met vertrouwen tegemoet te zien en verwacht dat er geseponeerd gaat worden.

Op dwingend verzoek van de advocate is de achternaam van het raadslid verwijderd en is er een balkje over het gezicht geplaatst.