Prijsuitreiking van Bloemenzegelactie

Aalsmeer – De Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers heeft het afgelopen jaar weer een spetterende actie georganiseerd. Alle spaarkaarten die in 2014 zijn ingeleverd, als gewoon betaalmiddel bij één van de leden of tijdens de braderie, deden weer mee bij de trekking voor 37 prijzen. Deze keer zijn de drie hoofdprijzen een Jura impressa koffiemachine  ter waarde van 1.879 euro, gesponsord door Annemieke’s Kramerie, een Nikon D5200 fotocamera, gesponsord door Ringfoto De Boer, en een Pointer moederfiets, gesponsord door firma Romkema. Maar, dit zijn niet de enige prijzen die uitgereikt gaan worden. Door de overige leden van de vereniging zijn namelijk ook vele andere prijzen toegezegd, variërend van een tientje tot honderd euro.

Op woensdag 7 januari heeft notaris Geert Labordus de winnende spaarkaarten getrokken uit een enorme stapel ingeleverde bloemenzegelboekjes. Houd dus uw brievenbus in de gaten, want de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht als zij een prijs hebben gewonnen. De prijsuitreiking vindt aanstaande woensdag 14 januari plaats in veiling Bloemenlust in The Beach aan de Oosteinderweg 247.

De bloemenzegel is nog springlevend, want in 2014 bestond de vereniging 60 jaar! Komend jaar gaat de club gewoon door op de ingeslagen weg en organiseert het bestuur weer aantrekkelijke acties. Het is zeker de moeite waard om bloemenzegels te sparen. Alle deelnemende winkeliers staan vermeld op de spaarkaart, die u bij iedere bloemenzegelwinkelier kunt krijgen. Ook dit jaar doen alle ingeleverde spaarkaarten weer mee als lot voor de te winnen grote prijzen aan het einde van het jaar.