Premier Mark Rutte in Studio’s Aalsmeer

Aalsmeer – 2015 begint ondernemend in Studio’s Aalsmeer. Actieve ondernemers zijn van harte welkom tijdens het ondernemersevent van de VVD aanstaande woensdag 28 januari. Nederlandse ondernemers komen dan in Studio’s Aalsmeer bijeen om tijdens een interactief evenement met elkaar van gedachten te wisselen. Ook premier Mark Rutte is hierbij aanwezig en gaat met de ondernemers het gesprek aan. Het event wordt van 14.00 tot 18.00 uur gehouden en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Ondernemers  houden de economie draaiende en zorgen voor banen. Daarom wil Mark Rutte met hen van gedachten wisselen over ondernemen in de toekomst: de kansen en de valkuilen. Ook Tweede Kamerlid ‘Ondernemerschap’ Erik Ziengs is aanwezig. De dag wordt voorgezeten door Mirjam Bink.

Didier van den Heuvel van Studio’s Aalsmeer verheugt zich alvast op het ondernemersevent: “Ondernemers zijn de motor van Nederland. Zij zorgen voor economische groei en werkgelegenheid. Wij rekenen op een interessante middag in Aalsmeer vol kennisdeling en waardevolle ontmoetingen. Separaat is er vanaf 12.00 uur gelegenheid om te lunchen en aansluitend te dineren in Studio’s Aalsmeer.”

Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden (www.studiosaalsmeer.nl) voor het ondernemersevent op 28 januari in Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade 15 om onder meer in gesprek te kunnen gaan met premier Rutte.