Popprijs Amstelland: Inschrijven nog mogelijk

Aalsmeer – De inschrijving voor de Popprijs van Amstelland 2020 is van start gegaan. Tot 14 februari kunnen bands zich aanmelden voor deze bandcompetitie en kans maken op een prijs, waaronder opnametijd in een studio en cadeaubonnen van muziekwinkels. De Popprijs wordt jaarlijks georganiseerd door Poppodium P60 en N201 Aalsmeer. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien. 

In 2019 werd de prijs gewonnen door Lief Dagboek. Ook in 2020 gaat de zoektocht naar de beste band uit Amstelland en Meerlanden van start. Bands met eigen repertoire kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de band competitie. Deelnemen aan de Popprijs van Amstelland kan alleen als minstens de helft van de bandleden in de regio Amstelland en Meerlanden woont. 

De voorrondes vinden plaats in poppodium N201 aan de Zwarteweg op 28 maart en 4 april. De finale is op 2 mei in P60 Amstelveen. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.P60.nl/popprijs.