PK Sport blijft hoofdsponsor Bosdijkloop

 

 

Vinkeveen – PK Sport en Toer Trimclub De Merel hebben op dinsdag 6 januari 2015 hun samenwerking met een termijn van drie jaar verlengd (2015 – 2017). In het kader van de nieuwe overeenkomst is PK Sport wederom de hoofdsponsor van de Bosdijkloop. Het jaarlijkse hardloopevenement in Vinkeveen op de 3e zondag van februari heeft een lange traditie. De 37ste editie is op zondag 15 februari 2015. De organisatie hiervan is in handen van TTC De Merel uit Vinkeveen. Voorzitter van TTC De Merel, Enno Steenhuis Geertsema, zei daarbij het volgende: ”Wij zijn erg tevreden met de verlenging van de samenwerking met PK Sport, sinds 2009 de hoofdsponsor van de Bosdijkloop. Mede door hun sponsoring kunnen wij aan lopers en publiek op veel fronten kwaliteit bieden: van verzorging tot elektronische tijdregistratie, een laag inschrijfgeld en een gezellige ambiance in en nabij sporthal De Boei in Vinkeveen”.

Directeur PK Sport, Peter Kinkel: “Wij zijn er uiteraard bijzonder trots op dat we ook de komende jaren weer de hoofdsponsor van de Bosdijkloop zijn. Wij tonen hiermee onze betrokkenheid bij een van de belangrijkste sportevenementen in Vinkeveen”.

Meer informatie over de PK Sport Bosdijkloop op zondag 15 februari 2015 bij Peter Meijer, telefoon 06-48013782, e-mail: bosdijkloop@gmail.com, website: www.ttcdemerel.nl of volg ons op Twitter @Bosdijkloop.