Pannenkoekenfeest voor jeugd Qui Vive

De Kwakel – Op woensdagmiddag 29 mei kreeg de jongste jeugd van hockeyvereniging Qui Vive de laatste training van dit seizoen. De competitie was het weekend daarvoor al afgerond en na afgelopen woensdag zit het trainen er dan voor nu ook even op. Deze laatste training werd voor alle Benjamins, F-jes en 6E kinderen afgesloten met het eten van lekkere pannenkoeken die door verschillende ouders gebakken waren.

Het weer deed goed mee, dus het was een ontzettende gezellige afsluiting van dit seizoen. Na de zomervakantie gaan alle kinderen weer lekker verder met trainen.

Kick-off dag op 16 juni

Nu de trainingen afgelopen zijn, wil het niet zeggen dat het hockeyen er voor dit seizoen al op zit. Er staan voor de meeste teams nog een één of meerdere toernooien op het programma. Sowieso wordt er zondag 16 juni voor de gehele Qui Vive jeugd de Qui Vive Kick-off dag georganiseerd. Op deze dag maken de kinderen voor het komende seizoen alvast kennis met hun nieuwe team. Er worden op deze dag een aantal wedstrijden tegen andere teams gespeeld om elkaar alvast wat beter te leren kennen (mocht dit nog niet het geval zijn), zodat het na de zomervakantie niet meer allemaal nieuw is. Ook kunnen de ouders op deze dag kennis met elkaar maken. Tijdens deze Qui Vive Kick-off dag worden ook de zaal- en lentekampioenen gehuldigd dus het belooft een gezellige dag te worden. 

Begin september zal er ook weer een open dag op Qui Vive gehouden worden, hou hiervoor de site goed in de gaten. Sowieso zijn proeflessen voor alle leeftijdsgroepen altijd mogelijk. Stuur hiervoor een mailtje naar proefles@quivive.nl voor meer informatie.