Optreden Acoustic Mix in The Shack

Oude Meer – Acoustic Mix is een mix van twee bijzonder goeie gitaristen. Een mix van semi-akoestische gitaren, banjo, bassdrum, mondharmonica en zang. Al eerder stonden deze mannen met heel veel succes op een bomvol terras van The Shack.

Reden genoeg dus om dit muzikale duo terug te vragen, deze keer staan ze binnen op het podium op zondagmiddag 24 maart. Jos van Hooff en Remco Tammer spelen een mix van bekende pop, rock, reggae, blues en country uit de jaren zestig tot negentig. Wie kent ze niet, de grote hits van: Doobie Brothers, Mink deVille, The Stranglers, Shocking Blue, CSNY, Golden Earring en vele anderen. Kortom: Acoustic Mix is verrassend goed en laat de muzikale tijden herleven!

Duran Duran

Zondag 31 maart gaan vijf top-muzikanten in The Shack terug naar de jaren tachtig en spelen alle grote hits van Duran Duran. Robin Verkaik heeft voor deze middag weer een uitgelezen gezelschap muzikanten om zich heen verzameld!

The Shack aan de Schipholdijk 253b in Oude Meer is zondag 24 maart open vanaf 15.00 uur. Het optreden van Acoustic Mix start om 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en het programma in april op www.the-shack.info.