Jubileumrit BMW Klassieke Autoclub start bij Crash Museum

Crash Museum blikt terug en kijkt vooruit

Aalsmeerderbrug – Op zaterdag 12 januari houdt het Crash museum haar nieuwjaars-receptie. Deze begint al op het moment dat de  deuren  van het museum in fort Aalsmeer vanaf 11.00 uur geopend zijn.

Om 12.00 uur begint het officiële gedeelte met de toespraak en welkomstwoord door onze voorzitter Peter de Raaf, gevolgd door de presentatie van en over CRASH. Hierbij wordt teruggekeken op het oude jaar, maar zeker nog meer naar de toekomst van het museum en haar aktiviteiten en ontwikkelingen in 2019 en 2020.

Daarnaast is museum gewoon voor het publiek te bezoeken en is iedereen van harte welkom.

Extra open

Met ingang van 1 januari 2019 is het Crash Museum naast de gebruikelijke zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur ook elke woensdag van 13.00 tot 16.00 uur geopend.

Op de woensdagen wordt er in het museum gewerkt aan het verbeteren en het plegen van onderhoud aan de expositie. Het kan daarom voorkomen dat u iemand op een ladder ziet staan. Naast deze aanvullende openingstijden op de woensdagen, gaat het museum ook op de tweede zondag van de maand open tussen 11.00 en 16.00 uur.

De normale toegangsprijs wordt met ingang van 1 januari 5 euro voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar en 2 euro voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Kinderen jonger dan 7 jaar hebben gratis toegang, evenals veteranenpas houders en donateurs.