Nieuw: ‘Rank en Slank’ in Aalsmeer

Aalsmeer – ‘Rank en Slank’ is een nieuw meet & greet-evenement voor eigenaren van klassieke houten zeilboten. Dit evenement wordt georganiseerd door enkele klassieke zeilbotenliefhebbers voor eigenaren van mooie scherpe jachten van de Westeinderplassen en omgeving. De vloot zal bestaan uit onder andere internationale meterklasse, scherenkruisers, nationale klasse en Zweedse eenheidsklasse.  Tevens zullen er nog enkele historische auto- en salonbootjes te bewonderen zijn. De meesten gebouwd en ontworpen voor 1965. Enkele schepen zijn meer dan 80 jaar oud.

Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 8 juli op locatie Fort Kudelstaart  van 11.00 tot 20.00 uur. Geïnteresseerden zijn welkom om de boten te bekijken.

Het onderling informatie uitwisselen over de historie en bijzonderheden van de boten maakt voor velen van deze bijeenkomst  een interessante ontmoeting.

Er wordt een pas gerestaureerd schip gedoopt  en voor alle deelnemers aan ‘Rank en Slank’ is er een barbecue. De organisatoren Peter van Klink en Jaap van der Weijden hopen op een mooie collectie schepen en een gezellig nautisch dagje.