Muzikale belevenis bij Jazz aan de Amstel

Uithoorn – Zondag 24 februari zijn Evita Tjon A Ten en Bastiaan Mulder speciaal te gast bij Jazz aan de Amstel. Onder leiding van singer, songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunnen bezoekers luisteren naar een mix van jazz standards, evergreens, pop en soul.

Bastiaan Mulder begeleidde reeds vele artiesten, waaronder Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Willeke Alberti. Momenteel speelt hij met Mathilde Santing in diverse theaters. Hij schreef muziek voor meerdere theaterproducties waaronder ‘Boheems’ van Sara Kroos. Bij Jazz aan de Amstel kunt u zowel genieten van zijn gitaarspel, als zijn zangstem.

Evita Tjon A Ten is een multimedia artieste met een ‘husky voice’ en een exotische uitstraling. Het eerste liedje wat ze ooit zong was ‘Who’s That Girl’ van Madonna op tweeënhalf jarige leeftijd. Na 10 jaar viool spelen, besloot ze verder te gaan met zingen. Door haar liefde voor klassieke muziek en Caraïbische achtergrond vind je bij Evita’s muziek een mix van diverse stijlen terug, maar meestal zingt ze zingt overwegend jazzy invloeden. 

Uw gastvrouw, presentatrice en zangeres Shyla Zoet, onder andere te horen in verschillende commercials op radio en televisie, werkte reeds met vele nationale en internationale artiesten samen. Ook tijdens dit zevende seizoen van Jazz aan de Amstel, nodigt Shyla elke tweede en vierde zondag van de maand verschillende artiesten uit binnen- en buitenland uit om met haar te musiceren. 

Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. Door de variatie van artiesten, muziekkeuze en prettige sfeer is het elke keer weer verrassend en zeer toegankelijk voor een breed publiek. 

Op 24 februari bestaat de band uit Joost van Leeuwen (piano), Peter Bergman (bas), Olaf Keus (drums), Bastiaan Mulder (gitaar/zang), Evita Tjon A Ten (zang) en Shyla Zoet (zang/presentatie). 

Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 in Uithoorn tussen 15.30 en 17.30 uur. Entree 4 euro (geheel ten goede aan de muziek).