Muziek, film en meer dit weekend

Aalsmeer – Er is weer van alles te doen dit weekend op cultureel gebied, voor elk wat wils en voor alle leeftijden. Zo staat vanavond, vrijdag 16 januari, de maandelijkse disco voor de jeugd van vier tot twaalf jaar op het programma. De kinderdisco is in feesterij de Bok aan de Dreef 5 van 19.00 tot 21.30 uur. De ‘ouderen’ kunnen in The Shack in Oude Meer meedoen of luisteren naar de rock-jam met Guzz Genser, de oud-drummer van de Herman Brood Band. Aanvang is 21.00 uur. Geen muziek, wel de deur uit: Kaarten bij buurtvereniging Hornmeer in het buurthuis aan de Roerdomplaan 3 vanaf 20.00 uur en darten bij Poel’s Eye in het Dorpshuis van Kudelstaart. Inschrijven kan tot 20.00 uur.

Ook op zaterdag 17 januari hoeft niemand zich te vervelen. Om 9.30 uur begint in het Parochiehuis in de Gerberastraat de maandelijkse postzegelruilbeurs met verloting en tentoonstelling, tussen 10.00 en 16.00 uur wordt een kwartmarathon klaverjassen gehouden bij buurtvereniging Hornmeer (inschrijven kan nog) en om 11.00 uur gaat Lennaert Roos voorlezen in het Boekhuis in de Zijdstraat uit het boek ‘Dobbe en de Draak’. En ’s avonds uit naar ‘Woodstock the Story’ in het Crown Theater vanaf 20.00 uur, naar het jazzconcert met het Chris Corstens Quartet in het knusse Bacchus in de Gerberastraat vanaf 21.30 uur of swingen op de muziek van drie local heroes in feesterij de Bok vanaf 22.00 uur.

Zondag 18 januari wordt het weer kiezen: Kindervoorstellingen ‘Bumba op reis’ om 14.00 uur en om 16.00 uur in het Crown Theater, optreden OK band in ’t Anker aan de Oosteinderweg 372 vanaf 15.00 uur, concert 25 jarige Sonority in Welkom Thuis aan de Stommeerweg vanaf 15.00 uur, blues van Fat Harry & The Fuzzy Licks in The Shack in Oude Meer vanaf 16.00 uur en Sunday session met zangeres Marlayne Sahupala in Downtown in Studio’s Aalsmeer vanaf 16.00 uur.

En dan is er in ‘eigen’ dorp ook altijd nog de mogelijkheid om naar de film te gaan. Crown Cinema presenteert weer een gevarieerd (familie)programma met nieuw de komedie ‘Homies’, de hit ‘Gooische Vrouwen 2’ en aanraders: ‘Koemba de Zebra’, ‘Penguins of Madagascar’ (3D bril mee) en ‘Mees Kees op de planken’. Prettig weekend!