Muziek dit weekend in Crown Theater

Aalsmeer – Het Crown Theater biedt komend weekend weer een gevarieerd aanbod. Vooral liefhebbers van muziek worden op hun wenken bediend. Op vrijdag 27 februari kan genoten worden van de 3JS en hun show ‘Bronnen’. De drie muzikanten uit Volendam hebben een solide naam opgebouwd in de Nederlandse theaters na vijf succesvolle tournees. De show ‘Bronnen’ uit 2013 waarin de 3JS op verbluffende wijze hun inspiratiebronnen prijs gaven, was volgens de vele fans voor herhaling vatbaar. Dit keer staan de voorliefde voor de akoestische, aardse instrumenten en de bijbehorende helden centraal. De muzikale show begint om 20.00 uur en er zijn nog kaarten verkrijgbaar. En op zondagmiddag 1 maart gaan op het podium in de intieme Club met het gastduo Bob en Gon de spots aan voor Eric Vaarzon Morel en Leoni Jansen. De twee hebben elkaar gevonden in hun grote liefde voor muziek. In een zoektocht naar de oorsprong van de muziek die hen bindt, reizen ze in Santiago elkaar tegemoet. Het theaterconcert Santiago verbindt het aardse met het mystieke, reist over oude wegen, via dichters, schilders en schrijvers, langs christelijke, Moorse en heidense paden. In het Nederlands, Engels, Spaans en Keltisch gaan Eric en Leoni op zoek naar de schoonheid die hen inspireert en bindt. Aanvang is 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur.

Ladies en mannendingen

De maand maart biedt nog veel meer leuke shows voor elk wat wils. Op zondag 8 maart mogen jongens en meisjes (2 tot 5 jaar) meedansen en zingen tijdens de familieshow ‘Het Zandkasteel’. Er worden twee voorstellingen van een uur gegeven om 14.00 uur en om 16.00 uur. Op woensdag 11 maart staat weer een speciale Ladies Night op het programma met de Power Vrouwen. Een gezonde dosis zelfspot mogen de bezoekers aan de ‘Revue van nu 2’ verwachten. Voor, tijdens en na de voorstelling staan in Crown kraampjes met modeaccessoires. Aanvang show is 20.00 uur. En, op zaterdag 14 maart worden mannen extra verwend tijdens ‘Fourtina: Tribute to the legend of rock Tina Turner’. Een muzikale show vol soul, rock en power. Aansluitend vindt het mannenevenement ‘PWR4Men’ plaats met stoere ‘dingen’ als rally, racen, sporten en power machines en optredens van artiesten, DJ’s en bands, onder andere de Hucksters. Aanvang is 20.00 uur. Op donderdag 19 maart trakteert het Crown Theater op nostalgie met ‘Een avond met Dorus’, de musical over Tom Manders en zijn alter ego Dorus, de bekendste zwerver van Nederland. Aanvang is 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.crowntheateraalsmeer.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar via info@crowntheateraalsmeer.nl en te koop bij Espago in de Ophelialaan, het Boekhuis in de Zijdstraat en de Primera op het Poldermeesterplein.