Meld je aan voor Teambattle Polderloop

Regio – Wat hebben we het Kwakelse Polderfeest en de Kooyman Polderloop de afgelopen 2 jaar gemist. Maar dit jaar gaat het weer gebeuren van woensdag 3 t/m zondag 7 augustus.

Dat betekent dat op donderdag 4 augustus  alweer de 34e Kooyman Polderloop wordt gehouden. De organisatie van de loop is in gezamenlijke handen van de Atletiek Klub Uithoorn (AKU) en het Feestcomité de Kwakel.

Programma

18.30u.: 1,6 km Specials G-run

19.00u.: 1 km kidsrun

19.15u.: 4 km

20.00u.: 10 km

Na afloop muziek in de tent

Alle deelnemers lopen met een startnummer met een chip daarin verwerkt. Dat betekent dat de tijd van iedereen direkt wordt geregistreerd

De organisatie vraagt de deelnemers, zowel voor de G-run, de kidsrun en de langere afstanden, om zich zoveel mogelijk van te voren in te schrijven via www.inschrijven.nl, nainschrijving is op de dag van de loop wel mogelijk.

Inschrijfgeld

1 km:               €1,- , bij nainschrijving €2,-

1,6 km G-run: €2,50 , bij nainschrijving €3,-

4 km:               €5,- , bij nainschrijving €6,-

10 km:             €6,- , bij nainschrijving €7,-

Teambattle

Naast de individuele deelname aan de Kooyman Polderloop is er de mogelijkheid om als lid van een team bij de afstand van 10 km deel te nemen  aan de zgn. ‘Teambattle’. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. De tijden van de 4 eerstaankomenden van een team worden opgeteld. Voor de 3 snelste teams ligt er een mooie prijs in de vorm van een barbecuepakket van de plaatselijke slager klaar.

Als lid van een team meld je je individueel aan via www.inschrijven.nl, het team meldt zich aan bij de organisatie via kooymanpolderloop@gmail.com.

Wie kunnen meedoen aan de Teambattle: een groep vrienden/vriendinnen/buren, een sportteam van een vereniging, een bedrijfsteam, ouders en leerkrachten van een school, etc.

Je kunt je nu al aanmelden. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Jos Lakerveld (AKU), 06 57036868, jostineke8@gmail.com.