Masters of Graffiti Art bij Sous Terre

Aalsmeer – Op zondag 27 augustus  wordt een bijzondere en heel kunstzinnige activiteit georganiseerd bij Sous Terre aan de Kudelstaartseweg. Op het terrein van de galerie tegenover de watertoren wordt van 12.00 tot 16.30 uur Masters of Graffiti Art gehouden. Deze dag zal volledig in het teken van graffiti en streetart staan. Een achttal bekende graffiti artiesten uit binnen- en buitenland gaat deze dag de ruim 30 meter lange muur op het terrein van de galerie onder handen nemen. Wat in de ochtend nog een witte muur is, zal aan het einde van de dag een kleurrijk kunstwerk zijn.

De bezoekers mogen deze dag ook zelf aan de slag. De gehele dag zijn er workshops graffiti spuiten voor jong en oud.

Kunstenaar Dion V zal een groot doek onder handen nemen en natuurlijk mag het publiek hierbij ook een handje helpen.

Verder zal het team van Kunstkast Aalsmeer een kast onder handen nemen op het terrein van Sous Tourre en zullen zij tekst en uitleg geven over het project dat Aalsmeer steeds meer kleur geeft. Her en der zijn en worden elektriciteitskasten omgetoverd tot mooie kunstwerken en hier is onder inwoners grote waardering voor.

Masters of Graffiti Art is een samenwerking tussen Lak aan Alles, galerie Sous Terre, Kunstkast Aalsmeer, het Crown Theater en Cultuurpunt Aalsmeer. Noteer 27 augustus alvast in de agenda!