MARIAOORD OMGETOVERD TOT PANNENKOEKEN RESTAURANT

 

Vinkeveen – In het kader van de Hollandse weken werden de bewoners en bezoekers van Careyn-Mariaoord afgelopen woensdag getrakteerd op heerlijke pannenkoeken met hartige toppings zoals spekjes, kaas, shoarma-, gehakt- of kipvariaties.

Er werd door de vijftig ouderen goed gegeten. Zoals een medewerker terecht zei: ‘Als katjes muizen, mauwen ze niet’ was hier echt van toepassing. .

Er was gekozen om Vinkeveen Haven te vragen om met hun mobiele keuken pannenkoeken te komen bakken. Pannenkoeken eten, zo gewoon maar op deze manier heel feestelijk en zeer geslaagd.

De Riki-Stichting was enthousiast over deze, door hen gefinancierde, hartenwens die zij ouderen tijdens de zomerperiode aanbieden. De welzijnsmedewerkers hebben dit jaar gekozen om hun bewoners en bezoekers op vakantie te laten gaan in eigen huis. De activiteiten worden deze weken groots aangeboden in de sfeer van het land. Zo heeft men van elk land 2 weken kunnen genieten; de reis ging via Frankrijk, Italie, Spanje en nu weer terug in Nederland. Dat ook in eigen land genoeg te genieten valt, kon men op deze middag ervaren

Met nog 1 Hollandse week voor de boeg, kunnen we nu al zeggen dat er in Careyn-Mariaoord deze zomer heel veel te beleven viel.