Loopgroep Ons Tweede Thuis loopt Uithoorns Mooiste run

Uithoorn – Maar liefst 50 atleten en loopmaatjes stonden aan de start van de SpecialRun (1 km) van Uithoorns Mooiste, onderdeel van het Zorg en Zekerheid circuit. Alle lopers werden, voorzien van de welbekende oranje Ons Tweede Thuis shirt en startnummer.

Iedereen had er ontzettend veel zin. Sinds lange tijd kon er weer eens een officiële loop gelopen worden en dat het dan ook nog eens Uithoorns Mooiste mocht zijn was natuurlijk top!

Het weer was prachtig, de temperatuur prima en de burgemeester van Uithoorn,

de heer Heiliegers, gaf het startschot voor de lopers, framerunners en hun loopmaatjes van de SpecialRun.
Al snel kwamen de eerste lopers weer over de finish en iedereen ontving uit handen van de burgemeester of zijn assistente Tess een medaille.

Het ‘oranje feest’ werd om 11 uur voortgezet door bijna 40 lopers, framerunners en hun begeleiders die de 5 km gingen lopen. Het mooie parcours werd door alle deelnemers van de loopgroep met succes afgelegd en dit werd beloond met een lekker stukje sinaasappel, banaan, appel én een mooie plant!

Loopgroep Ons Tweede Thuis bedankt de AKU, Zorg en Zekerheid en alle vrijwilligers voor de goede organisatie. Vrijwilliger zijn bij of meedoen met de Loopgroep betekent in zeer goed gezelschap met elkaar bewegen.