Livemuziek, film, rommelmarkt en bijna kermis

Aalsmeer – De geur van zoete suikerspinnen, muziek overal om je heen, de kermis komt weer naar Aalsmeer! Van dinsdag 3 tot en met zondag 8 maart kan genoten worden van ritjes in de achtbaan en de draaimolen, gegriezeld worden in het spookhuis, prijzen gewonnen worden met touwtje trekken of ballen gooien en onder andere en gokje gewaagd worden bij de grijpmachines. De kermis wordt als vanouds gehouden op het parkeerterrein aan de Dreef in de Hornmeer. Woensdag is euro dag en in het weekend vinden extra activiteiten plaats. Eerst echter dit weekend, er is weer alles te doen.

Vrijdag 27 februari: Darten bij Poel’s Eye in Dorpshuis Kudelstaart vanaf 20.00 uur, koppelkaarten bij BV Hornmeer in buurthuis aan de Roerdomplaan 3 vanaf 20.00 uur, concert 3JS in Crown Theater Aalsmeer vanaf 20.00 uur en Hashtech-party in feesterij de Bok aan de Dreef vanaf 22.00 uur.

Zaterdag 28 februari: Rommelmarkt in dorpshuis de Reede in Rijsenhout van 10.00 tot 15.30 uur, verzamelaarsbeurs in buurthuis Hornmeer in Roerdomplaan van 13.00 tot 16.00 uur en ’s avonds naar het NK Beerpong en dj Michael in feesterij de Bok aan de Dreef vanaf 20.00 uur, de John F. Klaverband (blues) in cultureel café Bacchus in de Gerberastraat of de Rolling Stones tribute door The Dead Flowers in The Shack aan de Schipholdijk in Oude Meer vanaf 22.00 uur.

Zondag 1 maart: Leoni Jansen en Eric Vaarzon met muzikale show ‘Santiago’ bij Bob en Gon in het Crown Theater vanaf 15.00 uur en concert Katelijne van Otterloo in het sfeervolle clubhuis van jachthaven Nieuwe Meer aan de Stommeerweg (met pontje over) vanaf 16.00 uur.

En natuurlijk draaien het hele weekend diverse (familie)films in Crown Cinema in Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade. Kijk voor het aanbod en de tijden op www.crowncinema.nl.

Tot slot: Er staan zowel zaterdag als zondag diverse handbalwedstrijden op het programma, die ‘thuis’ in sporthal de Bloemhof aan de Hornweg gespeeld worden. Zaterdag 28 februari is de eerste wedstrijd om 10.00 uur, Fiqas dames 1 komt in de eerste divisie om 18.45 uur in actie tegen PSV en om 18.15 uur gaat heren 3 de ‘strijd’ aan in de tweede divisie tegen Hurry Up. Zondag 1 maart zijn er wedstrijden om 11.30, 13.00 en 14.40 uur.