Diverse activiteiten voor jongeren

Aalsmeer – In de zomervakantie organiseren De Binding en Dock samen allerlei leuke activiteiten voor jongeren. De activiteiten vinden plaats in Kudelstaart en in Aalsmeer. De eerste activiteiten hebben inmiddels plaatsgevonden en waren een succes. Op woensdag 2 en donderdag 3 augustus konden jongeren meedoen aan de BMX-workshops gegeven door Emil. In Aalsmeer werd er bij het Middelpunt op de cross-baan geoefend. En in Kudelstaart konden de jongeren op de skatebaan aan de slag met de fietsen van Sportservice. Dat leverde hele mooie foto’s en filmpjes op die te zien zijn op de sociale media.

Naar de Studio en sushi-workshop

Op woensdag 9 augustus ging een groep van zes jongeren naar Studio Mic/Jenaflow voor een studioworkshop. Lekker zingen en opnemen! Op donderdag 10 augustus was er een sushi-workshop in Place2Bieb. Een groep van vijftien tieners en jongeren van 12 tot en met 17 jaar maakten vier verschillende sushi-rollen onder leiding van Nassera Achahboun. En ook dat leverde mooie foto’s op! Er werd achteraf ook heerlijk gegeten.

Workshops Schilderen en Graffiti

Op dinsdag 15 augustus is er een schilderworkshop in Place2bieb van 19.00 tot 21.00 uur. Deelname is gratis. Op maandag 21 augustus zijn er Graffiti workshops onder leiding van Sander Bosman. Van 15.00 tot 17.00 uur is de workshop in de Place2Bieb aan de Graaf Willemlaan 1 in Kudelstaart en van 19.00 tot 21.00 uur in De Keet aan de Aalsmeerderweg 344. De graffiti-workshops zijn voor iedereen van 12 jaar en ouder. Alle deelnemers kunnen op zondag 27 augustus ook meedoen aan de Masters of Graffiti bij galerie Sous-Terre tegenover de watertoren. Aanmelden voor de Graffiti-workshops kan door te mailen naar mPattipeiluhu@dock.nl. Kijk voor meer informatie op www.dock.nl.