Kunstwedstrijd bij Ceres

 

Uithoorn – Vanaf 1 januari zal Ceres een Kunstwedstrijd organiseren. Hierbij kopen mensen een “verrassingsdoos” waarin producten zitten welke men moet gebruiken in hun kunstwerk. Men weet niet wat er in de doos zit die men koop. Voor het maken van het kunstwerk heeft men twee maanden de tijd, waarna een winnaar word gekozen. En niet alleen dat; na de wedstrijd blijven de kunstwerken bij Ceres te bezichtigen en aan het eind van Maart zal er een veiling komen waarbij de kunstwerken worden geveild.

Er zijn slechts 19 dozen beschikbaar, dus wees er snel bij. Spullen die niet weggegooid worden krijgen op deze manier toch een tweede leven. Wellicht als deurmat of waaier? Het maakt niet uit wat het word, als het maar help bij het behoud van ons prachtige natuurschoon!

Ceres roept alle creatievellingen in Uithoorn en omstreken op, om mee te doen aan deze wedstrijd. Om te laten zien dat we de Kringloop allemaal hoog in het vaandel hebben staan en ons best willen doen om te recyclen waar we kunnen.

<kop 24>Kunstwedstrijd bij Ceres. Voor meer info lees de Nieuwe Meerbode dinsdag 30 december