Honk- en softballen bij Thamen

Kom honkballen of softballen bij Thamen

De Kwakel – Vanaf zaterdag 5 januari begint de honk- en softbalvereniging Thamen weer aan een nieuw seizoen en dit is dus een ideaal moment om een aantal keren geheel vrijblijvend mee te trainen.

Ben jij op school ook gek op slagbal? Of wil je gewoon goed leren gooien, hard kunnen slaan en lekker kunnen rennen dan ben je van harte welkom. Wil je die handschoen weer van zolder halen of ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Dan zijn er bij Thamen vele mogelijkheden.
Thamen heeft jeugd (meisjes en jongens) en seniorenteams (dames en heren) in alle leeftijdsgroepen, maar ook op vele niveaus en dus genoeg mogelijkheden om in te stromen. Vanaf januari start de zaaltraining waarna de leden half maart weer naar buiten gaan naar het mooie complex aan de Vuurlijn in De Kwakel.

Honkbal, softbal en beeball voor de allerkleinsten zijn leuke teamsporten waarbij iedereen zich ook heel goed individueel kan ontwikkelen. Dus ben jij (bijna) 5 jaar of ouder? Kom dan lekker geheel gratis 4 weken meetrainen in de zaal. Het enige wat je nodig hebt zijn binnengympen en een trainingsbroek. Thamen zorgt voor alle andere materialen.

Twijfel je over je leeftijd en of het nog wel kan? De oudst spelende leden zijn al ruim de 60 gepasseerd. Wil jij ook gratis en geheel vrijblijvend vier keer kennismaken met honkbal, softbal, beeball of mixed slowpitch? Stuur dan een e-mail met je naam en leeftijd naar nieuweleden@thamen.info en er wordt snel contact opgenomen.