Kerstverkoop Ceres Kringloop groot succes

Uithoorn – De start van de kerstverkoop 2015 was een ongekend succes bij Stichting Ceres Kringloopcentrum. Al ruim voor openingstijd stonden vele klanten geduldig te wachten voor de deur van Ceres Kringloopcentrum totdat de deuren opengingen.
Stichting Ceres Kringloopcentrum verzamelt gedurende het hele jaar de kerstartikelen die bij hen binnen worden gebracht. Deze artikelen worden dan meteen gesorteerd en nagekeken of de artikelen schoon en heel zijn. Tevens worden elektrische kerstartikelen getest of deze ook werken. Woensdag jl zijn maar liefst 22 medewerkers en vrijwilligers van Stichting Ceres Kringloopcentrum hard aan het werk geweest om de kringloopwinkel in kerstsfeer te brengen. Prachtige kersttafels werden gemaakt, vol met de mooiste kerstartikelen. Vaak zelfs met artikelen die nieuw of zo goed als nieuw zijn. En dat allemaal voor ongelooflijk lage prijzen..

Traditie
Deze jaarlijkse traditie van Stichting Ceres Kringloopcentrum moet ervoor zorgen dat de Stichting weer veel goed werk kan verrichten. Al zijn het maar kleine prijzen, het zijn allemaal inkomsten die gericht zijn op het ondersteunen van bekende goede doelen. In januari 2016 hoopt de Stichting onder andere een bijdrage te kunnen geven aan de kinderboerderij in Uithoorn. Het kopen bij een kringloopcentrum als Stichting Ceres moet voor iedere inwoner een uitdaging zijn. Het is niet stoffig en gedateerd, het is hip en cool!