Kerf de labjesrat

Kerf de labjesrat in het Poppentheater

Amstelveen – Op zondag 3 maart om 14.30 uur gaat de 4+ poppentheatervoorstelling Kerf, de Labjesrat van Arthur Geesing in première in het Poppentheater Amstelveen.

Kerf is een heel bijzonder ratje met een heel speciale staart. Als hij jokt, verschijnt er een kerfje in zijn staart. Daarom heet hij Kerf! Op een dag gooit Kerf per ongeluk het levenswerk van zijn papa omver en vlucht op reis. Hij komt de giechelende Bloemen Kirf,Karf en Korf tegen en de Verklapekster en Jokke, de liegebeestspin. Kerf voelt zich op zijn avonturenreis steeds schuldiger en besluit thuis alles te vertellen. En dan gebeurt er iets wonderlijks…

Kerf de labjesrat is prachtig poppentheater vol fantastische beelden, vrolijke muziek en gekke invallen van Arthur Geesing in samenwerking met Theo Terra, Joris Erwich en Dick Feld.

Arthur Geesing kent menigeen van zijn wonderbaarlijke voorstelling Wolfje, die inmiddels misschien wel op elke plek in Nederland en België heeft gespeeld.

‘Kerf, de Labjesrat’ is te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 3 maart om 14.30 uur. Toegangsprijs € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl