hockey qui vive

Kennis maken met hockey bij Qui Vive

De Kwakel –  Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat de winterstop er bij de hockey weer bijna op zit. Alle kinderen die bij Qui Vive hockeyen gaan na de voorjaarsvakantie weer lekker het veld op.

Ook voor de stokstaartjes gaat het voorjaarsblok weer bijna beginnen. Ben jij 4, 5 of 6 jaar oud en zit je in groep 1 of 2? Dan kun je vanaf zondag 17 maart gezellig kennis komen maken met hockey. Bij Qui Vive wordt dan weer gestart met een blok van acht trainingen. Er wordt gehockeyd van 9.30 tot 10.30 uur. Een uurtje lekker in de weer en ontdekken wat een leuke, gezellige sport dit is.

Sommige kinderen hebben al één of meerdere blokken meegedaan en ook zij kunnen zich uiteraard weer opgeven om verder te gaan met datgene wat ze hiervoor al geleerd hebben.

Voor informatie of aanmelding kan een mail getuurd worden naar stokstaartjes@quivive.nl. Qui Vive hoopt weer veel kinderen op de zondagochtend welkom te mogen heten.

Ook jongens en meiden van 6 jaar of ouder bent kunnen natuurlijk ook gezellig komen hockeyen. Meer informatie hierover op www.quivive.nl