KDO D2 Kampioen na bloedstollende thriller

 

 

Tijdens de laatste wedstrijd van de competitie kon KDO D2 tegen Martinus Amstelveen kampioen worden. Er moest wel eerst even gewonnen worden in het hol van de leeuw, Martinus had genoeg aan gelijk spel om de eerste plaats te bemachtigen. Met enorm veel aanhang vertrok KDO naar Amstelveen, opa’s, oma’s, tantes, ooms, vrienden, broers en zusjes, een spandoek, toeter, champagne en taart, werd uit de kast getrokken om er een succes van te maken.
Onze Kwakelse mannen begonnen ondanks gezonde spanning zeer sterk en stonden al snel 0-1 voor. Martinus miste een paar kansen, waar KDO de kansen wel benutte. Zo konden ze
met 0-4 de rust in! De tweede helft was echter een totaal ander verhaal.
Al snel kreeg Martinus een penalty  mee 1-4. Het buitenspel zetten door de KDO-ers werkte niet meer, ondanks het zwaaien met de vlag. Na een corner voor Martinus 2-4 en direct opvolgend een vrije schop 3-4 nam de spanning toe. Het Kwakelse publiek hield het niet meer, zeker niet toen er na een eindsignaal ( daar leek het meer op) de wedstrijd gestaakt bleek te zijn, maar waarvoor, omdat er een speler van KDO kamperend op de grond lag. Nadat de wedstrijd werd hervat werden er nog 13 lange minuten bijgetrokken in plaats van de krappe 10 die er nog eigenlijk stonden, maar gelukkig hielden de jongens en hun leiders het hoofd koel en bleven ze onder zeer grote druk hun eigen spellejte spelen en werden ze uiteindelijk beloond met de overwinning!! Wat was de vreugde GROOT toen het eind signaal eindelijk klonk!