Spelletjesmiddag Junior Pramenrace

Inschrijven voor junior pramenrace kan nog!

Aalsmeer – Zaterdag 13 juni staat de elfde junior pramenrace! geheel in het teken van ‘Speel je Game!’ Er heeft zich al een groot aantal deelnemers aangemeld voor de race. Inschrijven met je eigen team kan nog steeds! De inschrijving sluit op 31 mei om 23.30 uur. Vanwege de ligplaatsen op het Stokkeland en de toenemende enthousiasme van de Aalsmeerse junioren is er een maximum gesteld aan deelnemende pramen van 40 stuks! Wees er dus snel bij, want helaas vol is vol.

Sportdag 

Maar voordat het startschot klinkt is er op zaterdagmiddag 6 juni de sportmiddag. Deze wordt  gehouden bij feesterij de Bok aan de Dreef. Hier zullen alle teams gaan strijden om het beste startnummer. De exacte invulling van deze dag is nog niet duidelijk, maar zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Nieuw dit jaar is dat de sportdag te volgen is met de webcam. Via de website http://www.juniorpramenrace.nl/ kan over de hele wereld worden ingelogd om de deelnemende teams te volgen. Heeft je vader of moeder, opa of oma, buurman of buurvrouw een praam met Penta? En wil je met je eigen team meedoen met dit supersportieve gezellige sportieve evenement? Meld je dan nu snel aan! Inschrijven kan door het inschrijfformulier te downloaden op de website of door een email te sturen naar esther-juniorpramenrace@hotmail.com.