Honkbal: Jeugd Thamen start met winst

De Kwakel – Het honkbal pupillen 3 team van Thamen ging zaterdag op bezoek bij OVVO in Amsterdam. De eerste inning begon Thamen aan slag; Amy opende de wedstrijd met een mooie honkslag. Daarna kwamen Jesper, Ted en Leandro met een honkslag in het veld. Olivia sloeg een erg mooie bal, maar deze werd helaas gevangen. De volgende twee kwamen helaas niet bij het eerste honk, maar door goed gebruik te maken van het ‘stelen’ van honken wist Thamen drie punten te maken. De tegenpartij begon ook aardig sterk. De eerste inning wisten zij 4 punten te behalen. Tussenstand: 4-3.

De tweede inning startte Thamen met een mooie honkslag van Stan. Jorg volgde helaas met drie slag en baalde enorm. Dit werd snel goedgemaakt door een prachtige homerun van Amy zij en haalde daarmee drie punten binnen. Door enorm goed veldwerk van de Thamen spelers in deze inning wist OVVO geen enkele punt te behalen.

De derde en de laatste inning werd gestart met een tussenstand van 4-6. Olivia startte aan slag, gevolgd door Ids, Collin, Stan, Dean en Amy met allemaal een honkslag. Er werden liefst 5 punten gescoord. Tussenstand: 4-11. In de laatste inning wist OVVO nog 4 punten te scoren. Eindstand: 8-11. Een welverdiende winst voor Thamen op deze zonnige ochtend!

Ook eens met dit topteam meetrainen? Neem dan contact op via nieuweleden@thamen.info.