Handbalwedstrijden en voetbalderby’s

Aalsmeer – Het afgelopen weekend stond op sportgebied in het teken van het NK beachvolleybal met natuurlijk een prachtige tweede plaats voor onze hero Sven Vismans en zijn partner Wessel Keemink. Ook deze zaterdag en zondag staan weer tal van sportieve activiteiten op het programma. Zo is er tophandbal in De Bloemhof, gaan de voetballers weer de velden op en staan zwemmen en hardlopen weer op het programma.

Van FC Aalsmeer voetballen nagenoeg alle pupillenteams zaterdag 10 januari thuis, evenals de meidenteams en een kijktip (streekderby’s): De teams F6 tot en met F11 van FC Aalsmeer spelen allen vanaf 9.00 uur wedstrijden tegen de F-teams van RKDES Kudelstaart.

Zondag 11 januari staan vanaf 12.00 uur de teams RKDES 5 en 6 op het veld thuis aan de Wim Kandreef in Kudelstaart om het op te nemen tegen resp. OSC2 en Hoofddorp 11.

Liever binnen sport kijken. Zondag spelen drie teams van handbalvereniging FIQAS Aalsmeer thuis wedstrijden in De Bloemhof aan de Hornweg. Om 12.30 uur is het eerst de beurt aan heren 4 tegen Foreholte, om 13.45 uur spelen dames 4 tegen Nieuwegein en om 15.10 uur een jeugddivisie-wedstrijd tussen dames A1 en SEW.