Handbal: Winst Heren 2, verlies Heren 1 Greenpark

Aalsmeer – De laatste handbalwedstrijden van dit jaar zijn afgelopen zaterdag 21 december gespeeld. Heren 2 van Greenpark Aalsmeer kreeg in de Eredivisie Havas HS1 op bezoek. Het vele publiek in de Bloemhof zag de Aalsmeerders na een spannende wedstrijd winnen met 28-25.

Heren 1 van Greenpark reisde naar Panningen om het in de BeNe League op te nemen tegen Herpertz Bevo. Vanaf de eerste minuut barstte de strijd los en ging de stand gelijk op. Aalsmeer wist op voorsprong te komen en de rust gingen de ploegen in met een voordeel voor Greenpark van twee punten (13-15). Ook in de tweede helft werd er over een weer gescoord en bleven de teams elkaar op de hielen zitten (20-20 en 25-25). Pas in de laatste minuten wist Bevo een gat te slaan van twee punten en uiteindelijk zelfs vijf punten. Helaas met 33-28 verlies terug naar Aalsmeer.

Dames 1 van Greenpark Aalsmeer speelde eveneens een uitwedstrijd. In Voorhout was Foreholte de tegenstander. Er werd door beide ploegen een fanatieke start gemaakt, maar tegen het snelle spel van Foreholte was Aalsmeer uiteindelijk niet opgewassen en verloor met 32-20.

De teams hebben nu een maandje rust. In februari gaat de BeNe League verder met ronde 17. Op zaterdag 1 februari speelt Greenpark Aalsmeer Heren 1 thuis en is koploper Achilles Bocholt de tegenstander.