‘Feel Good’ concert Cheers in De Schutse

Uithoorn – Het Amstel Blazers Collectief heeft soulkoor D-F!ne en Pete Bog’s Bigband uitgenodigd om gezamenlijk een concert te geven. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 13 november in De Schutse. De voorbereidingen voor Cheers zijn in volle gang. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet.

Met als thema ‘Feel Good’ wordt Cheers een heerlijk concert, met muziek waar mensen blij van worden. Het publiek kan genieten van swingende songs die door de afzonderlijke groepen of gezamenlijk ten gehore worden gebracht. Er zijn speciale arrangementen gemaakt voor verschillende combinaties van het Amstel Blazers Collectief, D-F!ne en Pete Bog’s Bigband. Tijdens het concert Cheers kunt u zich laten verrassen door een kleurrijk palet aan muzikale impressies. En u kunt beleven hoe veelzijdig deze Uithoornse muzikanten zijn.

U kunt nog kaartjes bestellen

Wilt u dit concert bijwonen? Bestel dan nu uw kaartjes. Kaartverkoop aan de deur is beperkt vanwege grote belangstelling. Alle informatie over het bestellen van kaartjes vindt u op de website van het Amstel Blazers Collectief: www.amstelblazerscollectief.nl.

De middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel en het Initiatievenfonds Uithoorn.