Getuigen gezocht: Inbraak woning Muzen

Aalsmeer – Op woensdag 17 december is rond half één in de middag ingebroken in een woning in de Muzen. De dieven zijn binnen gekomen door een schuifpui aan de achterzijde open te breken. Het gehele huis is doorzocht. Gestolen zijn diverse sieraden en contant geld. Een getuige heeft rond genoemd tijdstip twee mannen bij het huis zien lopen. Ze stappen vervolgens in een zwarte stationcar met witte kentekenplaten. De achterklep was open gezet waardoor het kenteken achter niet zichtbaar was. De getuige heeft het kenteken aan de voorzijde gezien. In de auto zaten nog twee mannen. De inbraak wordt onderzocht door de recherche. Mogelijk zijn er meer getuigen. Zij worden verzocht de politie te informeren via 0900-8844.

Kluis weg na inbraak bedrijf

Aalsmeer – In de nacht donderdag 18 op vrijdag 19 december is ingebroken een bedrijfspand in de Hadleystraat. Om binnen te komen hebben de dieven een ruit naast de deur kapot gemaakt. De kluis van ongeveer tien kilo is meegenomen. In de kluis zat onder andere een kleine hoeveelheid kassageld. In het bedrijf zijn een architectenbureau en een kapsalon gehuisvest. Uit de salon zijn ook enkel styling producten gestolen. De schade is fors.

Brommobiel aangereden

Aalsmeer – In de avond of nacht van zondag 14 op maandag 15 december is schade gemaakt aan een brommobiel. Het wagentje was door de eigenaar geparkeerd in Ketelhuis, ter hoogte van nummer 34. De brommobiel, blauw van kleur, is eigendom van een 85 jarige inwoner en heeft aan de voorzijde behoorlijke schade. Waarschijnlijk is de brommobiel aangetikt door een auto. Mogelijk zijn er getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.