Zomers genieten met leuke luitjes

Aalsmeer – Strand, zwemmen, fietsen en wandelen. Leuke luitjes doen het graag in de zomer. En menigeen pakt ook graag een terrasje of geniet van een picknick. Lekker buiten! Wil je dit graag samen doen, maar weet je nog niet met wie? Woon je in Aalsmeer en ben je 60-plus? Meld je dan aan op www.leukeluitjes.nl. Leuke luitjes zijn dichterbij dan je denkt!

Op www.leukeluitjes.nl kun je in contact komen met mensen in de buurt (60+) die dezelfde hobby’s hebben als jij.  Je bent echt niet de enige die graag van het mooie weer geniet. En samen is vaak toch leuker.  Anderen gingen je voor, schreven zich in bij Leuke luitjes en vonden een nieuw maatje om op pad te gaan. 

Hoe werkt het?

Aanmelden is simpel en gratis. Je postcode en je e-mailadres zijn nodig. De postcode om te bekijken wie er dichtbij woont en je e-mailadres is belangrijk om contact met de ander te leggen. Mensen met dezelfde interesse die bij elkaar in de buurt wonen, krijgen namelijk elkaars e-mailadres om contact te leggen. Je houdt zelf de regie en kunt zelf bepalen of en wanneer je samen iets leuks gaat doen.

Alle hobby’s 

Leuke luitjes is speciaal voor mensen vanaf 60 jaar. Wandelen en fietsen zijn populair, maar ook voor andere hobby’s kun je op www.leukeluitjes.nl een buurtgenoot vinden. Wat vind jij leuk? Kaarten, fotograferen, samen koken en eten, of naar theater. Het is allemaal welkom. Laat het weten en meld je aan! Dan wordt gekeken of er voor jou een buurtgenoot gevonden kan worden die hetzelfde leuk vindt. Gezellig!

Foto: Schilderij van Gerrie de Graaf