Finale Dance Classics Shows op 14 oktober

Aalsmeer – Na een aantal bijzonder geslaagde en overvolle middagen op diverse locaties, zelfs op het water tijdens Plaspop, gaan Kees Markman en Marcel Wilkes op weg naar de finale van de serie Dance Classics Shows. Op zaterdag 14 oktober presenteren de twee dj’s in hal 3 van The Beach aan de Oosteinderweg een avond Back To Basic.

Kees en Marcel nemen de bezoekers weer mee terug in de tijd en zullen de mooiste en swingenste dance classics laten horen. Er worden uitsluitend plaatjes gedraaid, vinyl dus. De dj’s nodigen liefhebbers uit om gezellig te komen dansen, bijpraten en genieten in The Beach (hal zonder zandbak), compleet met spiegelbollen, bellenblaas bubbels, kubusjes en sfeervolle lampjes.

Kees en Marcel nemen hun bakken met platen mee en hierin snuffelen naar hits van toen is uiteraard mogelijk. Ga alvast nadenken over liedjes van vroeger, schrijf ze op en vraag ze aan tijdens de Dance Classics Show, want ook verzoekjes aanvragen behoort tot de mogelijkheid.

Wie er op 14 oktober bij wil zijn, dient snel kaarten te bestellen. Hal 3 is de kleinste hal en vol is vol. De finale van de Dance Classics Shows begint om 20.00 uur en tot 01.00 uur kan eenieder ‘Back to Basic’. Toegang vanaf 18 jaar. Kaarten kunnen gereserveerd worden via facebook en via www.danceclassicsshow.nl.

Foto: www.kicksfotos.nl