Feestweek met Nielson en Xander Buisonjé

Aalsmeer – De artiesten van de Feestweek Aalsmeer dit jaar zijn bekend! Singer-songwriter Nielson, zanger Xander de Buisonjé, The voice of Holland winnaar OG3NE, DJ Jeroen Nieuwenhuize, André Hazes junior, de Party Animals en nog veel meer topartiesten treden op tijdens de Feestweek, die gehouden wordt van zondag 6 tot en met zaterdag 12 september. Het is de 21e keer dat het grootste evenement van Aalsmeer plaatsvindt op het Praamplein. De kaartverkoop van Feestweek start aanstaande maandag 25 mei om 10.00 uur. Wie passe-partout kaarten met early bird korting wil kopen moet snel zijn, deze zijn tot maandag 1 juni 10.00 uur verkrijgbaar. Early bird passe-partouts zijn in deze week voor 39,50 euro (exclusief servicekosten) te koop via de website feestweek.nl of de winkels van Primera. Nieuw dit jaar is dat ook consumptiemunten in de voorverkoop in combinatie met een passe-partout verkrijgbaar zijn voor een speciale kortingsprijs. In plaats van 25 euro voor tien consumptiemunten betaal je tijdens de voorverkoop op feestweek.nl slechts 20 euro. Losse dagkaarten zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar. De prijs van een dagkaart varieert van 5 tot 17,50 euro. De reguliere passe-partout kaarten zijn vanaf 1 juni te koop en kosten 45 euro, exclusief servicekosten.

Programma:
Zondag 6 september: Tentdienst.
Maandag 7 september: Pramenrace sportavond
Dinsdag 8 september: Nostalgisch Filmfestival
Woensdag 9 september: Rabo-kindermiddag en Jumbo Nederpop Live met Erik Mesie & Toontje Later en de Streetbeats.
Donderdag 10 september: Gehandicaptendag, georganiseerd door Stichting dag van je leven, en ‘Een tintje Aalsmeer’ met Xander Buisonjé, OG3NE, Jan Leliveld, Rubin Thurnim en dj Kees Markman.
Vrijdag 11 september: Ouderenmiddag en After Summer Party met Nielson met band, André Hazes junior, The Originals Band en dj Dolphin.
Zaterdag 12 september: Aalsmeer Loves The 90’s met dj Jeroen Nieuwenhuize, De Party Animals, Happy Hardkoor met Carolien Borgers en Ocker Gevaerts, Mental Theo en Alice DJ. Kijk voor meer informatie op: www.feestweek.nl