FC Aalsmeer MA1 kampioen?

Aalsmeer – Dinsdag 26 mei kan het vlaggenschip van de meisjesafdeling van F.C. Aalsmeer, de MA1, voor de tweede keer dit seizoen kampioen worden.
In december waren de meiden al de beste in de 2e klasse, nu een half jaar later kunnen ze kampioen worden in de 1e klasse. Een gigantische prestatie, maar er moet eerst nog wel een wedstrijd gespeeld worden. En wel tegen de nummer twee momenteel van de competitie: Spakenburg MA1.
F.C. Aalsmeer MA1 staat met 10 wedstrijden gespeeld en 22 punten bovenaan. Spakenburg MA1 staat daar 1 puntje onder met 21 punten.Het wordt dus een spannende voetbalwedstrijd. Bij een gelijkspel zijn de Aalsmeerse vrouwen kampioen, maar het zou het mooist zijn ze deze wedstrijd (ook) winnen. Uiteraard heeft Spakenburg ook alle kansen. Beide teams zijn namelijk aan elkaar gewaagd, dat was goed te zien in de wedstrijd die in februari in Spakenburg gespeeld werd. Aalsmeer won daar met 3-2 door goed voetbal, maar ook met enig geluk aan haar zijde.
Het wordt zeker een mooie afsluiting van deze competitie. Reken maar dat zowel Aalsmeer als Spakenburg met veel passie en strijd voor de overwinning gaan. Kom de Aalsmeerse meiden aanmoedigen, alle steun kunnen ze goed gebruiken! FC Aalsmeer MA1 tegen Spakenburg MA1 op dinsdag 26 mei begint om 19.30 uur op het hoofdveld (van voormalig VVA) aan de Dreef 1.