F-stage van start voor Benjamins Qui Vive

De Kwakel – Afgelopen zaterdag 9 maart is de F-stage van start gegaan voor de Benjamins van onder andere hockeyvereniging Qui Vive. De F stage betreft wedstrijden die bedoeld zijn voor kinderen die momenteel nog Benjamin (groep 3) zijn, nog geen competitie gespeeld hebben maar op deze manier de komende 9 weken, tijdens de lentecompetitie van de Jongste Jeugd, alvast kunnen wennen en proeven aan het spelen van onderlinge wedstrijden voordat ze volgend seizoen mee gaan doen aan de F competitie. De afgelopen jaren deden aan de F stage al veel verschillende clubs mee, waaronder Qui Vive en ook dit seizoen is dat weer het geval.

Zaterdag hebben Giulia, Larissa, Elin, Féline, Mare, Lizz en Lana hun eerste hockeywedstrijd gespeeld. Hiervoor mochten ze wel even in de auto, want de wedstrijd werd in Heiloo gespeeld waar zij tegen de Terriërs mochten spelen. De meiden hebben ontzettend genoten, het klikte direct als team en ze gingen ook nog met winst naar huis. Hun eerste wedstrijd wonnen zij met 6-16. Dit maakte het natuurlijk extra leuk.

Woensdag gaat er eerst weer lekker getraind worden en dan kunnen ze er van het weekend weer tegen aan. De komende twee weken mogen zij thuis tegen HIC en Purmerend spelen. De meiden hebben er in ieder geval al weer heel veel zin in.