Drie jubilarissen bij Flora

Aalsmeer – Na een welverdiende vakantie hebben de muzikanten onder leiding van dirigent Dick-Jan Veerbeek de repetities weer hervat. Het eerste optreden op zaterdag 2 september tijdens de jaarlijkse braderie in het Centrum staat weer op de agenda en zaterdag 4 november neemt muziekvereniging Flora deel aan het muziekfestival in Schoonhoven.  Tijd dus om de instrumenten uit de koffer te halen en de muziek op de lessenaars te zetten.

In de bloemetjes gezet

Voor de vakantie heeft de vereniging Monica Straathof, Henk Boerlage en Arie Groeneveld in de bloemetjes gezet vanwege hun 40-jarig lidmaatschap van Flora. De jubilarissen ontvingen de bijbehorende speld van de KNMO en een mooi boeket bloemen.

Nieuwe leden welkom

Heeft u interesse een instrument te gaan bespelen of wilt u een ‘oude’ hobby weer oppakken? U bent van harte welkom. Jeugdleden zijn vanzelfsprekend ook hartelijk welkom, wil je eens kennismaken met muziek maken. Het nemen van proeflessen bij Dick-Jan behoort tot de mogelijkheden. Loop gerust eens binnen tussen 20.00 en 22.00 uur op de maandagavond in het clubgebouw aan de Wim Kandreef te Kudelstaart.