Diverse activiteiten in voorjaarsvakantie

Aalsmeer – Het is vakantie aankomende week  voor de basisscholen. Lekker een weekje vrij. Op vakantie of thuis blijven? In Aalsmeer is in ieder geval genoeg te doen en te beleven. Op de eerste dag van de voorjaarsvakantie, op maandag 23 februari, kunnen peuters en kleuters in het Crown Theater genieten van de show van Dirk Scheele ‘Op de boerderij’. Dirk woont op een echte boerderij met veel dieren, een hooiberg, een schuurtje en een tractor. Hij heeft het daar erg naar zijn zin, maar het is wel wat stil. Tijd voor een feestje! Het wordt zeker weer een groot, swingend feest voor alle vier tot tien jarigen. Er worden maandag twee voorstellingen gegeven, de eerste om 11.00 uur, de tweede en laatste om 14.00 uur. Kijk voor meer informatie en de aanschaf van kaarten op www.crowntheateraalsmeer.nl. Wie overigens naar Dirk Scheele gaat, moet daarna het toegangskaartje niet weggooien. In maart krijg je met dit bewijs namelijk 1 euro korting op de toegang van zwembad De Waterlelie. Mooi meegenomen, toch?!

Spelletjes en zwemmen

In de Proosdijhal en in zwembad De Waterlelie worden in de voorjaarsvakantie ook diverse activiteiten georganiseerd. Aanstaande maandag 23 februari kunnen kinderen tot 12 jaar heerlijk komen spelen en sporten in de Proosdijhal van 9.30 tot 12.00 uur. Ze kunnen klimmen, klauteren, zwieren, zwaaien en balspelletjes doen en er staat een tafel klaar waar gekleurd en getekend mag worden.  Elke dag in de vakantie is er extra vrijzwemmen in De Waterlelie en elke dag rond 11.00 en 13.30 uur organiseren medewerkers van het zwembad verschillende spelletjes en wedstrijdjes.  Kijk voor informatie op de website www.esa-aalsmeer.nl.

Midgetgolf, film en bingo

Tips: De midgetgolfbaan in de Beethovenlaan is deze vakantie van maandag tot en met vrijdag geopend. Een rondje langs de achttien holes kan dagelijks tussen 13.00 en 17.00 uur. In Crown Cinema worden de hele week extra familie- en kinderfilms vertoond. Kijk voor het aanbod op www.crowncinema.nl. Op woensdag 25 februari kunnen kinderen (6 tot 12 jaar) komen knutselen in de Mikado aan de Catharina Amalialaan van 10.30 tot 12.30 uur en vanaf 14.00 uur deze woensdag zijn alle jeugdige inwoners welkom op de kinderbingo-middag van buurtvereniging De Pomp in ’t Baken aan de Sportlaan 86.

Fijne vakantie!