Deelnemers voor eerste Kudelstaartse Prutrace gezocht

Kudelstaart – De eerste Kudelstaartse Prutrace tijdens de feestweek gaat een geweldig evenement worden voor alle Kudelstaarters en omwonenden. Sportieve dorpsbewoners worden door de organisatie uitgedaagd om de prutsloten en hindernissen rondom de velden van RKDES aan de Wim Kandreef uit te komen proberen. Wie worden de eerste Prutkampioenen van Kudelstaart? Wordt dit wethouder Ad Verburg of u/jij? Iedereen vanaf 12 jaar mag deelnemen. De Prutrace is op zondag 14 juni. Inschrijfformulieren zijn te downloaden via www.kudelstaart777.nl.

Vrijwilligers gezocht
Voor degene die niet mee willen of kunnen doen, maar wel willen helpen bij dit geweldige evenement, kunnen een mail sturen naar ec@rkdes.com. De organisatie zoekt nog een aantal vrijwilligers die op deze dag willen helpen met hand en spandiensten.
Tijdens de Prutrace zal ook de officiële opening van de feestweek Kudelstaart 777 plaatsvinden. Deze wordt gehouden van 14 tot en met 21 juni op verschillende locaties in Kudelstaart. Op de jubileumsite kan het hele programma van de feestweek bekeken worden, evenals het onlangs opgenomen filmpje ‘Happy’ met aandacht van 26 verenigingen, instellingen en meer in Kudelstaart.

Foto: Wethouder Ad Verburg tijdens de presentatie van ‘Happy’. Foto: www.kicksfotos.nl