‘De Reis’ en dierenpret in het Poppentheater

Amstelland – Op zaterdagavond 16 februari om 20.00  uur wordt door het Amstelveens Poppentheater een uitstapje naar een muziektheatervoorstelling met poppenspel voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar gemaakt. Poppenspeelster Ennadien Blink en pianist Harrie Herfst spelen samen ‘De Reis’. Een vleugel, een muzikant en een vrouw met een koffer maken samen een reis, krijgen vleugels en vliegen door de geschiedenis van de filosofie. Een verrassende muzikale, beeldende voorstelling. In de voorstelling wordt gebruik gemaakt van projectie, poppen en live muziek, gespeeld door een pianist. Alles speelt zich af in en om de vleugel. 

Dierenpret

Zondag 17 februari om 14.30 uur begint de voorstelling ‘Dierenpret’ in het Poppentheater met een workshop Kletskevers maken door poppenmaker en speler Jochen Lange. Voor iedereen vanaf 7 jaar. Met huis, tuin en keukenspullen wordt een Kletskever gemaakt. Na afloop zullen alle Kletskevers nog even optreden op het podium. 

Dierendorpje

Op dinsdag 19 februari om 13.00 uur en 14.30 uur is Dierendorpje van Valentijn Productiehuis te zien: Een beeldende voorstelling met live muziek door Valentijn Productiehuis voor iedereen vanaf 3 tot en met 6 jaar. Ben jij ook zo benieuwd wat de dieren in Dierendorpje allemaal gaan beleven? Het boek Dierendorpje van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee gaat tot leven komen. Een vertelster, een muzikant en de dieren uit het dorpje spelen een muzikale en beeldende voorstelling.

Goochelshow

Op donderdag 21 februari om 13.00 uur en 14.30 uur gaat het doek op voor goochelaar Hilbert Geerling. Hilbert wil heel graag een dierentuin. Alleen heeft hij nog geen dieren. Maar dat is voor Hilbert geen probleem. Hij kan je namelijk het ene na het andere dierenverhaal vertellen. Van olifantenpoep tot een zebra die liever stippen wil. Een goochelshow vol humor en dierenverhalen voor iedereen vanaf 4 jaar.

De toegangsprijs voor alle voorstellingen is 9 euro per kaartje. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl , 020-6450439 of info@amstelveenspoppentheater.nl