CSW meisjes Nederlands kampioen straatvoetbal

Wilnis – Op zaterdag 25 juni mochten de CSW meisjes tot met 10 jaar meedoen aan het Nederlands kampioenschap straatvoetbal 4 tegen 4. Dit was een echte happening op het schouwburgplein in Rotterdam. Het CSW team bestond uit Irene Turk, Renee van Asten, Amy Dekkers en Iris Pothoff. De eerste poulewedstrijd waren de dames erg onder de indruk van de ambiance, waardoor het spel erg nerveus was. Deze wedstrijd eindigde een beetje teleurstellend in 2-2. De tweede poulewedstrijd was al een stuk beter en er werd dan ook met 3-2 gewonnen. In de derde poulewedstrijd waren de dames helemaal op stoom en werd er een mooie 6-0 overwinning behaald.
Als eerste in de poule ging CSW door naar de halve finale. In deze wedstrijd lieten de dames echt hun klasse zien. Er werd met 9-0 gewonnen en de finale was bereikt. In deze finale liet CSW zien dat ze de sterkste van allemaal waren. Na het laatste fluitsignaal stond er een mooie 4-1 op het scorebord. Echte een super prestatie van dit jonge CSW team, omdat 3 van de 4 speelsters volgend seizoen weer in deze leeftijdscategorie mogen uitkomen.
Wil je volgend seizoen ook voetballen bij CSW? Dat kan, want in alle meisjes teams is er nog voldoende plaats voor het komende voetbalseizoen. Opgeven kan via de website www.cswilnis.nl