Champagneconcert, watertoren en meer

Aalsmeer – Aalsmeers Harmonie luidt aanstaande zondag 25 januari het nieuwe jaar feestelijk in met een Champagneconcert in de Doopsgezinde Kerk. Het concert is gratis toegankelijk voor iedereen en lichte muziek staat op het programma. Dit jaar speelt de Harmonie bekende marsen, liedjes van Harry Bannink, Franse chansons en ook Happy van Pharrell Williams. Daarnaast brengt de Harmonie Pilates Mountain of Dragons ten gehore, één van de stukken die zij op een concours in november heeft gespeeld.

Huldiging jubilarissen

Tussendoor worden twee jubilarissen gehuldigd. Zij hebben ook beiden een stuk uitgekozen dat de Harmonie deze middag speelt. Het Champagneconcert begint om 15.00 uur en vindt plaats in de Doopsgezinde Kerk in de Zijdstraat 55. Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis. Meer informatie over de Harmonie en haar activiteiten is te vinden op www.alsmeersharmonie.nl.

En natuurlijk is het Champagneconcert niet de enige activiteit dit weekend. Er is weer van alles te doen in de actieve gemeente Aalsmeer. Zo kan in Crown Cinema in Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade genoten worden van diverse (familie)films, waaronder de nieuwe komedie ‘Homies’. Kijk voor het volledige programma en aanvangstijden op www.crowncinema.nl. Ook, op een rijtje gezet:

Vrijdag 23 januari: DJ Michel in The House bij de Bok, Dreef 5 vanaf 22 uur. Bands Loose-End, Yvon Mocking en Blue Labeled live in N201, Zwarteweg vanaf 21.00 uur.

Zaterdag 24 januari: Brooklyn Night in Crown Theater met diner en after party in het theater aan de Van Cleeffkade. Aanvang: 21.00 uur.Confettifeest in feesterij de Bok, Dreef 5 vanaf 22.00 uur.

Zondag 25 januari: Reünie-concert Mountbatten in The Shack, Schipholdijk 253b, Oude Meer vanaf 16.00 uur. Westeinder Pannebar met Robby M. op sax in Westeinder Paviljoen, Kudelstaartseweg vanaf 16.00 uur.

Donderdag 29 januari: Voorstelling ‘Boer zoekt betere vrouw’ in Crown Theater Aalsmeer, Van Cleeffkade vanaf 20.00 uur.

Tips:

24 en 25 januari: Watertoren open voor publiek. Zaterdagavond van 17.00 tot 21.00 uur  en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Zaterdag 24 januari: Verzamelbeurs in buurthuis Hornmeer, Roerdomplaan 3 van 13.00 tot 16.00 uur. Zondag 25 januari: Vogelbeurs in Wellant College, Linnaeuslaan 2 van 10.oo tot 13.30 uur.