Cabaretvoorstelling ‘Waar’ in Bacchus

Aalsmeer – KCA presenteert op zaterdag 6 april  Kiki Schippers met de cabaretvoorstelling ‘Waar’ in cultureel café Bacchus. Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel. Met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Ze kreeg in de ‘slimste Mens’ zelfs Maarten Van Rossum aan het lachen.

Met de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, de Annie MG Schmidtprijs en lovende recensies voor haar debuut op zak waagt ze zich nu aan haar tweede voorstelling: ‘Waar’. Maar waar is ze naar op zoek? Naar het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal of gewoon de keiharde Waarheid.

Na haar studie aan het UCK, toneelacademie, Vrije Universiteit Amsterdam en Banfield Teatro Ensemble 2011 studeerde Kiki af aan het Koningstheater voor cabaret in Den Bosch. Als docent (musical, theater, cabaret en kleinkunst) was zij werkzaam bij verschillende muziek- en theaterscholen in Brabant en Zuid Holland. In 2018 was zij te zien in het dagelijks programma vanaf Terschelling bij het Oerol festival van Cornald Maas, waar zij een muzikaal verslag deed van de gebeurtenissen op dit theaterfestival.

De voorstelling ‘Waar’ op 6 april in cultureel café Bacchus in de Gerberastraat in Aalsmeer begint om 21.00 uur, zaal open vanaf 20.15 uur en de entree bedraagt 12.50 euro.

Kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via www.cultureelcafebacchus.nl of telefonisch via 0297-342657 (na 18.00 uur).