Cabaret ‘Kom nu maar gewoon’ in Bacchus

Aalsmeer – KCA presenteert op zaterdag 9 maart cabaret van Thijs van de Meeberg met ‘Kom nu maar gewoon’ in cultureel café Bacchus. In zijn tweede programma gaat de winnaar van de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2015 proberen anderen te begrijpen. Thijs doet wel vaker zulke pogingen, maar zijn hoofd werkt niet mee. Want hoe snap je de ander als je niet precies weet wat je zelf denkt? Welke gedachte is waar? Hoe betrouwbaar is het geweten van Thijs? En waar eindigt deze stroom aan bizarre verhalen over rake ontmoetingen en ontwrichtende gebeurtenissen? Afijn, ‘Kom nu maar gewoon’.

Thijs van de Meeberg studeerde in 2014 af aan de Koningstheater academie in ’s Hertogenbosch en werkt sinds september 2013 bij de Cabaretpoel, een kweekvijver voor nieuw cabarettalent. Daar ontwikkelde hij samen met regisseurs Pieter Bouwman en Tim van der Sluijs zijn afstudeervoorstelling ‘Vleesgeworden’, die hij vervolgens uitwerkte tot de versie die hij op het Leids Cabaret Festival in 2015 speelde.

De voorstelling ‘Kom nu maar gewoon’ op 9 maart in cultureel café Bacchus in de Gerberastraat begint om 21.00 uur, zaal open vanaf 20.30 uur. De entree bedraagt 12.50 euro. Kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via www.cultureelcafebacchus.nl of telefonisch via 0297-342657 (na 18.00 uur).