Brons Samen Een op NK Volleybal

Aalsmeer – Martijn, Joy, Maud, Britt en Yasmina hebben afgelopen zaterdag 24 juni een mooie derde plaats behaald op het Nederlands Kampioenschap Schoolvolleybal. Na drie poulewedstrijden van elk twintig minuten stond groep 5 van de OBS Samen Een op de tweede plaats. De tegenstanders waren zeer sterk en alles moest uit de kast gehaald worden om met winst naar huis te gaan.

Na de poulefase moest het Samen Een-team in de halve finale tegen de winnaar van de andere poule. De Oranje Nassau school was in deze finale net scherper en trok aan het langste eind. Met slechts 1 punt werd door het Aalsmeerse team verloren.

De laatste wedstrijd ging om de derde en de vierde plaats. Gespannen gingen de volleyballertjes op het veld op, want ze hadden eerder van deze tegenstander verloren. Met zweet op hun voorhoofd en uiterste inspanning werd de wedstrijd gewonnen.

Een topprestatie van het volleybalteam van groep 5 van OBS Samen Een. Brons op het NK! Gefeliciteerd Martijn, Joy, Maud, Britt, Yasmina en natuurlijk coach Jeroen!

Foto en bron: Oradi/Omnia volleybal Aalsmeer