Bloemen voor 80 jarige vrijwilligster Trees

Aalsmeer – 80 Jaar is ze geworden op zondag 17 mei, Trees, vrijwilligster bij ‘t Kloosterhof. Op deze dag is Trees flink in de bloemetjes gezet! Ze is nog steeds volop in beweging als vrijwilligster voor zorgcentrum `t Kloosterhof. Ze serveert maaltijden in het restaurant, helpt bewoners die moeite hebben om zelf te eten en deelt koffie rond.
Daarbij is ze ook aanwezig bij spelletjesmiddagen of helpt bij het organiseren van de rolstoel-wandelmiddagen, in samenwerking met het Rode Kruis. Ook draait ze mee met het ‘Happy Hour’ iedere woensdag van 16.00 tot 17.30 uur waarbij iedereen van harte welkom is. Ongetwijfeld zijn er nog diverse ‘zaken’ die hier niet bij staan waarbij de hulp van Trees onmisbaar is.

Ook ouderen helpen?
Naast Trees beschikt ‘t Kloosterhof gelukkig nog over meerdere vrijwilligers, die echt onmisbaar zijn om leuke dingen te doen, maar ook om de dagelijkse zaken te doen voor en met alle bewoners. Hier zijn de medewerkers van ‘t Kloosterhof enorm dankbaar voor.
Vrijwilligers kun je namelijk nooit genoeg hebben! Dus, lijkt het u/jou leuk om te komen helpen, oudere medemensen een leuke oude dag bezorgen? Schroom dan niet langer en loop eens binnen bij ‘t Kloosterhof in de Clematisstraat of neem telefonisch contact op via 0297-326970.