Benefiet Urbanuskerk levert 15.815 euro op

Amstelveen – De door Schouwburg Amstelveen, Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus en met steun van de gemeente georganiseerde benefietavond van afgelopen zaterdag heeft een bedrag van 15.815 euro opgeleverd voor de herbouw van de Urbanuskerk. Maar liefst 175 muzikanten bezorgden in een bomvolle Grote Zaal van de Schouwburg de vele bezoekers een prachtige avond.

Zo waren er optredens van het Harmonie Orkest Amstelveen, het Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor, Etsuko Minowa, Tina Varkevisser, Trio Domenico, Musicalvereniging OVA, de Concertina’s en Popkoor Ad-Hoc, voormalig stadsdichter Koos Hagen, Alexander de Bie en Andrea Wittchen, het Amstelveens Symfonie Orkest en het Amstel Gospel Choir. De presentatie was in handen van stadsdichter Matthijs den Hollander.

De organisatie dankt alle vrijwilligers, musici en zangers die deze avond mogelijk hebben gemaakt. Mocht u niet aanwezig zijn geweest en nog een financiële bijdrage willen leveren aan de wederopbouw van de Urbanuskerk in Bovenkerk: op rekening nummer NL76RABO 0302 3505 00 t.n.v. Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus, kunt u nog uw bijdrage storten. Boeken, leitjes en kaarten zijn te bestellen bij het secretariaat van de Stichting: vriendbov.urbanus@gmail.com.