Bedrijventoernooi: Hilverda kampioen!

 

Aalsmeer – Afgelopen vrijdag 23 juni was het dan zover, de langverwachte finale avond van het Broekhof bedrijven voetbaltoernooi.

Hilverda werd na een mooie finale tegen het sterke Levarht (2-1) de eerste winnaar van het bedrijventoernooi en dat was na vijf overwinningen op rij van het sterke team Levarht toch verrassend te noemen, maar daarom niet minder terecht. De mannen van Hilverda hebben nog lang feest gevierd en er wordt van uitgegaan dat de Wisselbokaal een prominent plekje heeft gekregen in het bedrijf. Oz export 1 en Met & Co streden om de derde en vierde plek en Oz bleek in de kleine finale toch een maatje te groot en won met 3-0. Gavita werd met 40 tegen doelpunten laatste van het toernooi, maar des al niet te min hebben de mannen zich prima vermaakt. De ‘Fairplay’ prijs was voor het team van New Generation flowers, een gezellig stel bij elkaar die voetbal en plezier op een mooie manier combineerde.

De organisatie kijkt terug op een  zeer sportief en correct verlopen bedrijven toernooi en is dan ook voornemens het toernooi volgend jaar weer te organiseren.

Via deze weg wil de organisatie FC Aalsmeer bedanken voor het beschikbaar stellen van het complex, sponsor Broekhof voor het beschikbaar stellen van de prijzen en de muziek op de feestavond en natuurlijk alle scheidsrechters en de barploeg. Zonder al deze hulp is het onmogelijk om dit toernooi te doen laten slagen, bedankt en tot volgend jaar.

Foto: De trots kampioen, het team Hilverde de Boer met de cup met de grote oren!