Bandbrouwerij in N201 op vrijdag

Aalsmeer – Na een korte zomerstop gaat N201 weer open op vrijdag 1 september met de Bandbrouwerij. Het is inmiddels tot in de verre omtrek bekend bij zowel beginnende als gevorderde muzikanten en gaat alweer zijn derde seizoen in. Jammen, spelen, luisteren en nieuwe dingen creëren op muzikaal gebied samen met alle andere aanwezige muzikanten in ongedwongen sfeer en met ondersteuning van bandcoaches en andere ervaren muzikanten; er is plek voor iedereen; het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt en welke muziek je graag wilt maken, alles kan en alles mag!

Iedere vrijdag

Vanwege het grote succes doet N201 er dit najaar nog een schepje bovenop: Voortaan is de Bandbrouwerij wekelijks (voorheen om de week) op vrijdagavond van 20.00 tot 00.00 uur. Er is bovendien een hele nieuwe oefenruimte beschikbaar, dus zodoende is er plek voor nog meer muzikanten om mee te doen!

Voor velen is de Bandbrouwerij inmiddels een bekend fenomeen. Ben je muzikant, nog nooit geweest en wil je eerst even de kat uit de boom kijken? Dat kan ook, de bar is geopend voor iedereen dus kom gerust eerst even kijken of het je leuk lijkt, alle andere publiek is ook welkom.

Optredens bands

Dit najaar wordt de Bandbrouwerij ook op een andere manier aantrekkelijker gemaakt voor publiek omdat er regelmatig leuke bands uit de regio zullen optreden in de loop van de avond. De bandbrouwerij gaat dan gewoon door in de oefenruimtes, maar het podium wordt regelmatig vrij gemaakt voor bands uit de regio om te spelen. Bands kunnen zich hiervoor aanmelden en informatie krijgen door even te mailen naar info@n201.nl