Auto geheel uitgebrand

Aalsmeer – Op maandag 22 december rond half negen in de avond is aan de Wim Kandreef in Kudelstaart, bij de parkeerplaatsen bij de sportcomplexen, een auto uitgebrand. De Toyota met Pools kenteken stond al geruime tijd op dezelfde plek geparkeerd. De brandweer is ter plaatse geweest en heeft bluswerkzaamheden verricht. De auto is wel geheel uitgebrand. De gemeente gaat de auto wegslepen.

Foto: Marco Carels

Diefstallen van en uit auto’s

Op woensdag 17 december zijn in de avond of nacht vier winterbanden met velgen van een in de Fuutlaan geparkeerde auto gestolen. De eigenaar had deze er net nieuw op laten zetten. De volgende dag trof hij zijn auto op blokken aan. Ook op woensdag 17 december zijn uit een auto een rijbewijs en een identiteitsbewijs gestolen. De wagen stond geparkeerd op een bedrijfsterrein aan de Legmeerdijk. Waarschijnlijk had de eigenaar zijn wagen niet afgesloten. Op hetzelfde terrein aan de Legmeerdijk is op vrijdag 19 december ingebroken in een bedrijfsbus. Om binnen te komen heeft de dief een deur geforceerd. Gestolen zijn de autopapieren.

Bromfiets gestolen

Op donderdag 18 december is tussen acht uur in de morgen en zeven uur ‘s avonds een bromfiets gestolen uit de Weteringstraat. Het betreft een Piaggio C38, blauw van kleur en met kenteken FZ-110-Z. Mogelijk zijn er getuigen van de diefstal of zijn er mensen die de bromfiets hebben zien rijden. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie  via 0900-8844.